Robbe N. heeft vandaag de 5,7 km SportAsseLoop gewonnen. Hij liep steeds samen van Lander Vandroogenbroek (die de 21 km liep en won - Bart N., vader van Robbe werd hier knap 3e). Robbe kon redelijk makkelijk mee in de tred van L. In de lange afzink halverwege versnelde L. en enkel Robbe kon volgen. Zijn vormpeil zit ok en dit net na de examens. Dat belooft voor deze zomer. Op de 10,8 km liep Eddie M. zijn vorige tijd in de vernieling. Zijn doelstelling om onder de 50' te eindigen werd redelijk makkelijk gehaald. Hij deed er 48' over. Bij  Mike liep het niet, want na 1,5 km moest hij Eddie laten gaan. Hij liep er 51' over de 10,7 km. Later meer, als we de officiele uitslagen hebben. Morgen loopt Glen nog in Oostende.
 
Zaterdag 11 juli kwam Niels M. aan de start voor de Gouden 1.500m meeting georganiseerd door VAC. De temperatuur en wind vielen mee, maar de reeksindeling was niet super. Hij werd ingedeeld in de 1 na traagste reeks (3), waardoor het moeilijk zou zijn om zijn PR proberen te verbeteren.  Met een aantal atleten werd er gespurt en kwam Niels in 4'25'69" over de streep. Op zondag was er de Aardbeijogging wegwedstrijd  in Vlezenbeek. Daar kwamen 2 atleten van Team Verhulst aan de start. Geert B. koos voor de 14 km en zou graag beter doen dan vorig jaar (werd 4e) en Han B. die voor de halve marathon koos.  Geert werd prachtig  3e (1e master) en klokte af in 51'02" ( 16,3 km/u). Han liep over de heuvelachtige omloop zijn 21 km in 1u35'22". Goed voor een 21e plaats en 13,2 km/u.  Succes aan alle atleten die de volgende weken examens hebben.
 
Gisterenavond heel laat kwamen 2 atleten van Team Verhulst aan de start in de IFAM Night Meeting in Oordegem. Door het zeer gevulde programma was er al snel een lange wachttijd zodat de eerste reeks van de 1.500m met anderhalf uur vertraging op gang geschoten werd. Er waren in totaal 107 starters die opgedeeld werden in 7 reeksen. Niels en Glen zaten in dezelfde reeks, nr 5. Het was afwachten wat deze race zou brengen, Glen ... afwachten of de 20km van Brussel al uit de benen waren en voor Niels was het kijken hoever hij al stond. 
Het werd voor beide een succes want Niels liep naar een seizoensbeste in 4'22"27 en Glen die helemaal vertrok liep een opbouwende reeks om net achter Niels  in een tijd van 4'23"48 te eindigen wat 4 seconden sneller is dan zijn PR.
Zondag was het dan aan de masters om in Lanaken het beste van zichzelf te geven in de BVV. Op de 1.500m liep Jan J. in een verdienstelijk tijd van 4'54"93. Op de 3.000m liep Sigurd in zeer warme weersomstandigheden naar 11'32"28. Uitslag IFAM - uitslag BVV