2012

30/12/2011

0 Comments

 
Het beste voor iedereen op persoonlijk en sportief vlak. Veel kilometers, PR's... en vooral geen blessures.
 
Op de eerste indoormeeting van het winterseizoen kwam Glen aan de start van de mijl. Hij legde de 1.609m af in een nieuwe PR. 4.59.80 (vorige tijd 5.01.44).
 
Afgelopen weekend was er de Kerstloop te Stekene. Hier kwamen Glen en Niels aan de start voor de 6 km wedstrijd. Glen werd knap 2e. Een heel goede prestatie omdat hij pas genezen is van een griepje. Voor Niels was het een eerste test om te zien waar hij staat op conditioneel vlak en snelheid. Hij werd 15e aan een gs. 14,6 km/u. Ook voor hem gaat het de goede kant op.
 
Vandaag ging in het Park van Laken de Lotto Crosscup door. Zoals geweten is dit een heel zware omloop met veel modder en een serieus niveauverschil. Bij de start is er een modderpoel waar je tot ver over je enkels in wegzakt. Je moet je voeten er uit sleuren en dat terwijl het bergop gaat. Daarna is er midder modder maar het blijft zwaar. Bij de scholieren meisjes stond Astrid aan de start om haar leidersplaats in de Lotto Crosscup te verdedigen. Zij hoopte een goed resultaat neer te zetten na een zware examen week. Zij werd 2e (1e Belgische) na de Britse Clay Alex. Daardoor blijft zij authoriteir leider in het klassement. Bij de masters heren startte Sigurd voor de eerste keer in Brussel. Hij werd heel mooi 54e. De volledig uitslag vindt je via deze link.
 
Door de nakende examens verschenen er niet veel lopers aan de start van de veldloop van Stekene. Enkel een paar masters. Bij de dames snelde Hilde naar een mooie 8e plaats. Ilse volgde iets verderop en werd 15e. Els werd 19e. Bij de mannen was Jan de enige lebbeekse deelnemer. Hij werd 19e. De volledig uitslag vindt U via de volgende link.
 
Joachim & Melissa zijn papa en mama geworden van een flink zoon Eliam. Proficiat aan beide ouders.
 
In het verre Oudenaarde kwamen er niet veel atleten van de club aan de start. Bij de seniores dames was er karolien die beslag wist te leggen op een mooie 12e plaats op de hielen gevolgd door haar zus Sofie die 14e werd. Bij de mannen waren en vader en zoon Suys die de verplaatsing gemaakt hadden. Sören werd bij de junioren mannen 16e en Sigurd werd bij de masters 70e. De volledig uitslag vindt U via de volgende link.
 
Els Duvivier is verkozen tot atleet van de maand november 2011. Proficiat van het ganse team. Meer info vindt je via volgende link.