Zaterdag organiseerde KAC Lebbeke en PC Oost-Vlaanderen voor de 33e maal de Gouden 800. Dit maal was er voorafgaand een sprintcriterium. De wedstrijden zijn allen gelopen tussen de regenvlagen door. De temperatuur wsa ideaal voor een 800m en ook de wind ging net lang genoeg liggen.  Bij de scholieren ging Robbe van start. Hij liep als 2e over de finish in een nieuwe PR 2'06"62. Bij de masters waren Sigurd en Mike van de partij. Voor beiden was het hun allereerste 800m wedstrijd. Sigurd werd 5e in 2'40"46 en Mike 6e in 2'52"60.
 
Op vrijdagavond aan de start van Merchtem kermis wordt de jaarlijkse Corrida gelopen. Je kan er kiezen tussen de 3, 6 of 12 km op een golvend parcours. Elk jaar zijn er heel wat afstandslopers van KAC Lebbeke die er aan deelnemen. Het is niet ver en er zijn ook veel supporters langs de kant. Niemand van onze loopgroep nam deel aan de 3 km. Aan de 6 km namen er 4 deel, nl. Glen, Eddy, Mike & Niels. Er waren 178 starters. Glen startte met de besten mee, al voelden zijn benen nog niet 100%. Na de kleine ronde moest hij de snelsten laten gaan, maar werd toch nog mooi 6e in 21'02". Eddy & Mike liepen op korte afstand van elkaar. Eddy werd 28e in 25'50" en Mike 37e in 26'10". Niels Muysewinkel die na lange inactiviteit nog eens een wedstrijd liep ver verdienstelijk 51e in 27'57". Bij de 12 km waren er onder de 248 lopers, 5 van ons team. Pieter en Guy liepen steeds kort bij elkaar en enkel in de laatste ronde moest Guy een gaatje laten. Hij werd 16e in 45'00". Onze junior Pieter werd prachtig 14e in 44'35". Een bijna identiek scenario bij Kris en Michiel. In een spurtje klopte Michiel (36e in 48'10"), Kris (37e in 48'15"). Romain die in volle voorbereiding is voor een marathon werd 96e in 55'10".
 
Gisteren werd de laatste Flander Cup wedstrijd gelopen in Kessel-Lo. Van onze loopgroep kwam Glen aan de start. Hij ging proberen op de 1.500m onder de 4'20" te lopen. Hij startte in reeks 4.  Dat was de goeie reeks. Hij knalde naar een prachtige PR van 4'19"47. Dat is maar lieft 3 seconden sneller dan zijn vorige besttijd.  Een sterke afsluiter van een mooi zomerseizoen.
 
Je kan Team Verhulst nu ook volgen via Facebook - TeamVerhulst Kac Lebbeke
 
Sinds zaterdag kan je de avonturen van Team Verhulst volgen via Twitter. De user is TeamVerhulstK.
 
Op zaterdagavond kwamen Glen en Robbe in aktie op de Flanders Cup wedstrijd in Ninove (Memorial Rasschaert). Zij kozen voor de 1.500m. Er waren 7 reeksen in het 'after program'. Robbe startte in reeks 5 en Glen in reeks 6. Het had de ganse avond geregend en er zat veel zuurstof in de lucht. Robbe won zijn reeks in een nieuwe PR 2'15"29. Glen had niet zijn beste benen mee, maar door een zeer snelle laatste ronde vestigde ook hij een nieuwe PR. Hij bracht het op 4'22"21.
 
  Vrijdag 5 augustus zijn er een aantal atleten van Team Verhulst afgezakt naar St.Katarina Lombeek om er deel te nemen aan de Katarinajogging. Glen en Mike kozen voor de korste afstand van 5,6 km. Han en Pieter gingen voor de langste afstand nl. 16,8 km. Het was een ideaal loopweertje, 22°en windstil. De lichtglooiende omloop door de velden maakte het plaatje compleet. Door een klein organisatorisch probleem werd de start verschoven naar 20u15 (ipv 20u). Glen was onmiddellijk mee en liep in de kop van de wedstrijd. Het ging vlot en zo liep hij naar een heel goeie 8e plaats (zeker met zo'n sterke tegenstand). Mike startte iets behoudener en kon het gelijkmatige tempo aanhouden waardoor hij een iets snellere tijd had dan vorig jaar en werd 40e. Pieter in voorbereiding voor langere afstanden ging een stevig tempo lopen en kon vlot mee met de beteren. Hij werd 8e. Han die in volle voorbereiding is voor de marathon van Amsterdam, ging er ook aan een stevig tempo vandoor en kon zelfs op het einde nog versnellen. Hij werd 32e. Dat belooft voor oktober. 
 
Zondag 31 augustus was er op de atletiekpiste van Lebbeke een open pistemeeting. Door verlof of herstellende van een blessure was enkel Glen Braem van Team Verhulst aan de start van een wedstrijd. Hij ging proberen er  een lap op te geven en trachten een PR te lopen op de 1.500m. De weersomstandigheden waren ideaal, maar er waren weinig atleten. Samen met Jo De Keyzer (DCLA) liep Glen naar een prachtige 2e plaats met als kers op de taart een nieuwe PR. Die heeft hij gebracht op 4’23.05 . Proficiat Glen !!