De veldloop van AC Zele heeft steeds wel iets speciaals in petto op weer gebied ... een sneeuwstorm, een fikse regenbui, storm ... zondag was het enkel een heel stevige wind die op de lange rechte stukken hard in het nadeel blies. Voor de rest was het een aangenaam loopweertje. Van de afstandsloopsters was Lynn de eerste die in actie kwam. Zij werd 17e bij de scholieren dames. Nieuwkomer Cedric liep naar een 5e plaats bij de scholieren heren. In de korte cross werd Thomas na sterke remonte na een iets mindere start nog 13e. Danny en Ruben maakten er een snelle training van, zij werden resp. 23e en 24e. Met 89 lopers waren de junioren en masters weer met veel volk. Ook dit keer was er ‘een blauwe vlek’ van AC Lebbeke truitjes aan de start. Maar liefst 8 Lebbeekse crossers stonden klaar voor het vertrek. Sören werd 12e bij de junioren. Jan werd in deze snelle wedstrijd 8e master. Bij Kris begint het steeds beter te lopen en hij werd 19e. Jef werd iets later 32e. Daarna volgden Wim en Sigurd. Dimitri die ook de smaak van de crossen te pakken heeft werd 54e en Mike 63e. Evelien werd 23e senior dames. Dit was haar eerste wedstrijd na haar enkelblessure. Hilde werd 6e bij de vrouwelijke masters en Els 15e. In de wedstrijd van de heren seniors liepen Kris & Guy een wedstrijd in een wedstrijd. Kris werd 19e en Guy 20e . 
Dries liep in Roeselare naar zijn 2e overwinning van het seizoen in een Crosscupwedstrijd voor scholieren heren. Astrid werd 5e bij de junioren dames.
 
Gisteren ging onder een stralend herfstzonnetje de veldloop van AC Deinze door in de Brielmeersen. Bij de scholieren dames verschenen er 3 atletes van de afstandslopers van AC Lebbeke aan de start, nl. Kaat T., zij werd 22e, Kaat P. werd 27e en Lynn 33e. Dit jaar is Astrid opgeschoven naar de juniores dames. Zij werd 3e, na 2 dames die 1 jaar ouder zijn. Enkel Hilde tekende present bij de masters dames. Zij werd 20e. Omdat er vorig jaar heel veel masters & juniors verschenen aan de start was er nu een aparte reeks voor de +50 jarigen. In deze sterk bezette wedstrijd werd Jef knap 9e. Toch verschenen er nog 36 juniors en 115 masters (-50 j.) aan de start voor hun loop over 6,6 km. Jan werd in een heel snelle wedstrijd 34e. Sigurd liep naar een 85e plaats en Mike werd 105e. Bij de junioren werd Sören 35e. Als afsluiter van de record editie wat deelnemers betreft, verschenen er niet minder dan 60 seniors aan de plastieke startlijn. Glen liep als 38e en Kris als 50e over de aankomstlijn.  Foto's vd veldloop vindt U via deze link
In Aalst weerklonk zondagnamiddag het startschot voor de Priester Daens Vredesloop. Guy liep er naar een 10e plaats op 144 starters in 35'39". Tim koos voor de 15km en werd er 16e op 76 in een tijd van 58'59".
 
Kris VN. was de enige afstandsloper van AC Lebbeke die in Halle aan de start kwam van de veldloop van OEH. Hij werd 26e master. Voor alle andere lopers van onze club was het een gewoon trainingsweekend.
 
Zondag was de eerste echte cross van het seizoen. De crosscup in Mol werd een succes voor de Lebbeekse atleten. Bij de cadetten jongens wint Dries zijn eerste grote wedstrijd. Astrid treed dit jaar bij de juniores aan.  Zij werd knap 9e in een bloedstollend slot. Er scheiden maar 4 luttele seconden de nr 4 en Astrid (4'17" en 4'21").
In Nijverseel (Opwijk) wordt naar jaarlijkse gewoonte het eerste weekend van november de cross van AC Opwijk gelopen. Dit jaar kwam de regen met bakken uit de hemel vallen toen de jeugd hun wedstrijden moesten afwerken. Die regen maakte het parcours loodzwaar met enkele modderstroken en sompige weidegras. Toen de scholieren startten kwam de zon er door, maar ook de wind wakkerde aan tot bijna stormachtig. Op de lang rechte stroken stond die hevige wind pal oBij de scholieren dames waren Kaat en Lynn van de party. Zij eindigde resp. 8e en 9e. Doordat er nog veel atleten van AC Lebbeke op sportkamp in Blankenberge waren, was er geen enkele afstandsloper van ons team voor de korte cross. De delegatie masters was niet minder dan 7 masters + Sören bij de junoirs zorgen voor een 'blauwe vlek' aan de start. Onze enige junior eindigde heel verdienstelijk 4e in zijn categorie. Bij de oudsten werd Jan 12e,  Kris 17e, Jef 23e, Sigurd 26e, Dimitri 35e en Mike 37e. Spijtig dat er in elke reeks zo weinig deelnemers waren. Het nu eens een echte cross.
 
Zondag 21 oktober kozen Glen en Jef om deel te nemen aan de Schelde en Polderloop te Grembergen. Deze wedstrijd werd georganiseerd tvv Team 83. Dat is een groep lopers dat elk jaar deelneemt aan de Roparun. Glen startte er in de 11 km wedstrijd en legde die afstand af in 42'32" en eindigde hiermee knap 2e. Jef ging van start in de 21 km. Hij werd in 1u34'43" 25e. In zijn leeftijdcategorie zelfs 4e.