Zaterdag 4 maart nam Tim deel aan de Winterjogging te Zemst. In de 10 km wedstrijd (eigenlijk 10,5 km) werd hij 8e (totaal uitslag) in een tijd van 36'39". In de categorie h+20 werd daarmee 3e.
Ook op zaterdag organiseerde VAC ism AAV Opwijk de Volkscross. In de korte cross werd Thomas 10e, Bart 14e. en Steven 24e. Els was de enige Lebbeekse atlete bij de masters dames. Zij behaalde nog net een top-20 plaats. Als voorbereiding op het BK startte Natalie in de cross voor senioren dames en werd hier 11e. 4 senioren heren van AC Lebbeke aan de start van de senioren heren wedstrijd. Pieter won deze wedstrijd. Tommy werd 7e en Glen 8e. Guy eindigde als 12e. Jan was de enige loper van onze club bij de masters heren. Hij sloot een mooi veldloopseizoen af met een 9e plaats.